Zamieszczone przez SS
wymiana świec żarowych, akumulatora- wyskoczyły błędy
Zwiń
X
-
wymiana świec żarowych, akumulatora- wyskoczyły błędy
Witam, wymieniłem wszystkie świece żarowe i już po 1 tyg. okazało się że jedna świeca już jest niby spalona, wydruk z komputera jest taki P0673 opis- Cylinder 3 obwód świecy żarowej -Q12Błąd elektryczny, ale auto paliło normalnie więc nie przejmowałem się tym, ale jak w sobotę wracałem z Zielonej Góry to na krajowej "3" autko jechało średnio do 160 ale później coś się stało i nie chciało przekroczyć 120km/h- zgasiłem autko odczekałem i już normalnie było, zaniepokojony tym zdarzeniem znowu do mechanika no i teraz się przeraziłem...
P0673, P0672, P0674, P0234 i jeszcze 00849. Mechanik powiedział że turbinę trzeba dać do regeneracji bo coś się w niej zacina jakaś przepustnica czy jakiś wodzik.
Akumulator wymieniłem na nowy stary poległ na tej zimie...
co teraz z tym fantem mam zrobić?
-
-
sq6pom, P0672, P0673, P0674 - błędy od obwodów świec. Po wymianie świec były skasowane? P0234 - przeładowanie turbo, zmienna geometria zapewne się zacina ale dobrze by było zrobić logi i wrzucić tutaj - coś by może wyjaśniło. Mechanik niech tak szybko sprężarki do reg. nie odsyła tylko sprawdzi czy w ogóle jest taka potrzeba. 00849 błąd stacyjki...
Zamieszczone przez sq6pomzaniepokojony tym zdarzeniem znowu do mechanika no i teraz się przeraziłem...VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alxxxsq6pom, P0672, P0673, P0674 - błędy od obwodów świec. Po wymianie świec były skasowane? P0234 - przeładowanie turbo, zmienna geometria zapewne się zacina ale dobrze by było zrobić logi i wrzucić tutaj - coś by może wyjaśniło. Mechanik niech tak szybko sprężarki do reg. nie odsyła tylko sprawdzi czy w ogóle jest taka potrzeba. 00849 błąd stacyjki...
Zamieszczone przez sq6pomzaniepokojony tym zdarzeniem znowu do mechanika no i teraz się przeraziłem...
Komentarz
-
Komentarz